Хіти тижня. У американців практично визріло рішення щодо нашої правлячої верхівки: У 2019-му році матимемо нового президента України - керівник Центру економічних стратегій "Ключовий ресурс"

Експерт вважає, що українцям ніяк не можна бути пасивними у виборі власного президента.

Павло Роднін Голова ГО «Розвиток Середнього класу», керівник Центру економічних стратегій «Ключовий ресурс»Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блог Павла Родніна.

Юлія Мостова, яку важко звинуватити в нестачі політичної інсайдерської інформації, в своїй статті пише:
"… американці, у яких вже практично визріло рішення щодо нинішньої правлячої української верхівки (справа лише за антикорупційним судом)".

Тобто, наші висновки співпадають, і в 2019-му році ми будемо мати нового Президента України.

Питання, хто це буде, і яка в нього буде підтримка українців, залежить цілком від нас.

Будемо пасивні, і нам нав’яжуть чергового «месію», можливо з переліка тих, хто сьогодні вже треться біля трону.

Захочемо жити по-іншому,- сформуємо, висунемо і підтримуємо людину, яка дійсно буде перейматись проблемами суспільства і держави.

“Кожен день йдуть бої, щоденного пруть": Військові розповіли про важку ситуацію в напрямку Кремінної

понеділок, 29 квітень 2024, 23:39

У напрямку Кремінної на Луганщині кожен день йдуть запеклі бої, росіяни щоденно “пруть” хвиля за хвилею. А поля та посадки - це кладовища техніки та людей. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і голов...

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...