Хіти тижня. У Британії зробили гучну заяву про вину Росії у катастрофі МН17

Служба зовнішньополітичної розвідки Великобританії MI6 впевнена, що ракетна установка, з якої збили малайзійський Boeing рейсу MH17 в небі над Донбасом в липні 2014 року, має російське походження.

Про це повідомляється у щорічній доповіді комітету з розвідки і безпеки парламенту Великобританії, передають Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

"Росія веде інформаційну війну в масовому масштабі. Один із ранніх прикладів цього – надзвичайно інтенсивна, багатоканальна спроба пропаганди, щоб переконати світ у тому, що Росія не несе відповідальності за збиття літака MH17 (абсолютна неправда: ми знаємо, без усякого сумніву, що російські військові постачали і згодом відновили ракетну пускову установку)", - йдеться у документі.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...