Хіти тижня. У декларації "вітер гуляє": Програми "Схеми" та "Наші гроші" провели розслідування стосовно того, звідки гроші у Юлії Тимошенко

Офіційно політик витрачала на рекламну кампанію в 30 разів менше, ніж це виходить згідно із найбільш скромними підрахунками.

Юлія Тимошенко. Фото: скріншот з відео.

Програма «Схеми» спільно з програмою «Наші гроші» зробила програму-розслідування під назвою «Звідки гроші у Юлії Тимошенко?». В програмі розповідають, що бідна жінка, яка не має в своїй власності нічого, крім "половини вареника і туфелек", також не має грошей на фінансування рекламної кампанії в розмірі 3 млрд гривень, зазначають Патріоти України.

В розслідуванні зазначається, що офіційно політик витрачала на рекламну кампанію в 30 разів менше. Тому дослідники офіційно звернулися до правоохоронних органів з вимогою розслідувати корупційні угоди кандидата в президенти. І навіть отримали відповідь від НАБУ, що справа вже відкрита і розслідується. Про це в своєму блозі пише Mason Lemberg.

Він підкреслює, що найцікавішим моментом цієї інспекції стало порівняння вартості рекламної кампанії з бідною бабусю та подорожчанням газу. Зазначається, що якби Тимошенко віддала ті гроші, які вона безрезультатно спрямовувала на рекламу, бідним і обездоленним українцям, то ті б спокійно могли пережити 2 опалювальних сезони, не відчуваючи ніяких змін.

Блогер зазначає, що потім він увімкнув телевізор, телеканал «1 + 1», де ведуча ТСН разом з представником Трансперенсі Інтернешнл розбирають останнє інтерв'ю Ігоря Коломойського і не можуть зрозуміти, на якій основі він затверджує і сподівається, що зможе повернути собі всі втрачені активи і ставлять логічне питання, може він з кимось з кандидатів домовився? Не складно здогадатися, з ким Коломойський міг би договоритися, але на «1 + 1» не знають з ким, немає фактів.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...