Хіти тижня. У Кремлі ламають голову: Стало відомо про проблему Путіна напередодні президентських виборів 2018 року

Політтехнологи безуспішно працюють над вибором "переможного" образу для Путіна.

В.Путін. Фото: YouTube.

Кремль поки не може придумати образ майбутнього Росії, з яким Володимир Путін міг би піти на вибори президента в 2018 році. Про це повідомляють "Ведомости", передають Патріоти України.

За словами людей, близьких до адміністрації російського президента, робота в цьому напрямку йде "бурхливо" і "складно". Зокрема, з цього питання пройшло більше десятка нарад.

У Кремлі вже змінили кілька кураторів, які повинні були придумати образ майбутнього для кампанії Путіна. При цьому розробка цього питання може бути нескінченною.

"Світ змінюється, змінюються обставини: коли все починалося, був "ворожий Обама", потім з'явився Трамп. Змінюється і внутрішній зміст документів. У якийсь момент це зупиниться, щоб все перетворити в програму", - заявило одне з близьких до адміністрації російського президента джерел.

За попередньою інформацією, відповідний образ майбутнього повинен бути готовий до кінця вересня або ж ближче до початку кампанії в грудні.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...