Хіти тижня. У Києві сильно будуть "шатати" у вересні, а потім візьмуться за регіони: Тука оприлюднив тривожний прогноз

Мова йде про ряд провокацій, котрі можуть влаштувати не тільки в Києві.

Георгій Тука. Фото: rbc.ua

Маргінально-популістичні сили готують сценарій щодо дестабілізації ситуації в Україні, а, якщо не вдасться це зробити у столиці, вони візьмуться за регіони. Таку заяву зробив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука у ефірі 112 каналу, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, посадовець зазначив, що володіє певною інформацією щодо можливих сценаріїв і дій всередині держави. За його словами, хоч і маргінально-популістичні, але активні сили готуються.

"У вересні буде спроба "шатати", впевнено "шатати", в Києві. За моєю інформацією, готується сценарій, коли після того, як не вдасться провести дестабілізацію в Києві, будуть спроби зробити це в регіонах", – додає заступник міністра.

Водночас він підкреслює, що відповідні заходи заплановані на день відкриття сесії Верховної Ради.

"Я не знаю, офіційно вже є певні заяви від політичних сил чи ні. Я вже розмовляв з людьми, які представляють різні політичні і позаполітичні сили, вони вже готуються на початок вересня, в день відкриття роботи парламенту, виходити під будівлю Верховної Ради. Вимоги до парламентарів у різних сил – різні, але головне буде – суспільне обурення. Дай боже, щоб воно не переросло у фізичне протистояння з правоохоронцями або з депутатами, з депутатами навряд чи, вони через підземний хід чухнуть, будемо тільки по закордонних округах ловити", – підсумував Тука.

Нагадаємо, раніше у мережі розповіли про загиблого в Авдіївській промзоні захисника.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...