Хіти тижня. У Кирила проголосили розрив дипломатичних відносин з Вселенським Патріархатом

"Страшна помста" РПЦ Вселенському патріарху Варфоломію більше нагадує дитяче "я образився, тому більше не буду розмовляти".

Кирило із Путіним вирішили ігнорувати Вселенського патріарха? Фото: ТАСС.

Російська церква поки не розриває канонічне спілкування з Константинополем після призначення їм своїх екзархів в Україні, але прийме ряд заходів, які можна порівняти з розривом дипломатичних відносин, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Таке рішення було прийнято в п'ятницю на позачерговому засіданні Синоду Російської православної церкви з питання "можливого надання автокефалії розкольницьким організаціям в Україні з боку Константинопольського патріархату".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...