Хіти тижня. "У Лондоні зітхнули з полегшенням": Ватажок "ДНР" знову розмріявся, які нові міста захопить (відео)

Олександр Захарченко вважає, що під контроль бойовиків перейде вся територія Донецької області.

Захарченко зробив чергову заяву про захоплення територій. Фото: скріншот з відео.

Глава так званої "ДНР" Олександр Захарченко знову зробив заяву щодо захоплення бойовиками нових територій. Відео зі словами Захарченко опублікував блогер під ніком Necro Mancer на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Так, ватажок "ДНР" вважає, що під контроль бойовиків перейде вся територія Донецької області. Дані слова Захарченка прозвучали на святковому заході в Донецьку у "день прапора ДНР".

"Так, не тільки над Донецькою областью й Україною, а над усіма просторами нашого галактичного скупчення аж до Магелланової хмари!", "У Лондоні зітхнули з полегшенням....", "Відразу після знищення англосаксів)", - коментують слова Захарченко користувачі соцмережі.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...