Хіти тижня. У мережі нагадали Кремлю про українські землі в складі РФ (карта)

Включені до складу Росії Воронезька, Курська, Ростовська області і, безумовно, Кубань ще в першій половині ХХ століття визнавались частиною України.

Буде логічним відновити історичну справедливість, повернути ці території під контроль Києва і зняти фільм "Вороніж. Шлях на Батьківщину", - написав на своїй сторінці в Facebook блогер Сергій Іванов, передають Патріоти України.

"Моя бабуся, Поліна Сергіївна, уродженка Воронезької області, яка наразі є частиною геополітичного непорозуміння під назвою "Російська Федерація", в 30-х навчалася там в українській школі", - зазначив автор.

Він також зазначив, що його декласованим предкам пощастило вижити під час репресій періоду військового комунізму далеко від Батьківщини.

"Щиро сподіваюся дожити до моменту прем'єри фільму "Вороніж. Шлях на Батьківщину". Точніше, не фільму, а серіалу, адже там ще Кубань повернутися має. Ну і Крим - вкотре", - додав блогер.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...