Хіти тижня. У Москві істерика: Газпром обов’язково заплатить за збитки, - нова заява Порошенка боляче зачепила Кремль

У Путіна вибори за кілька тижнів. А тут один удар за іншим. Головний україножер та його оточення нервують, а тут Карлика ще публічно принижують.

Порошенко зробив цікаву заяву. Фото: РБК.

Російська компанія Газпром, яка програла національному нафтогазовому холдингу Нафтогаз України суперечку в Стокгольмському арбітражі, обов’язково заплатить українській компанії $4,6 млрд, які були визначені рішенням. Про це в ефірі одного з національних телеканалів заявив президент Петро Порошенко, передають Патріоти України.

– Всі ці гроші, до останньої копійки, Україні будуть виплачені. З цього приводу у мене немає ніякого сумніву, – сказав він.

Нагадаємо, Стокгольмський арбітраж зобов’язав ПАТ Газпром доплатити НАК Нафтогаз України $4,63 млрд за недопоставку узгоджених обсягів газу для транзиту.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...