Хіти тижня. "У нас всього вистачить. Ми заправимо і "Абрамси", і американські військові літаки": Українець на росТБ вступив у перепалку з кремлівськими пропагандистами (відео)

Ведучі в звичній манері висміювали можливу підтримку Україною армії США.

Роман Цимбалюк. Фото:ukropnews.com

Український журналіст Роман Цимбалюк поставив на місце пропагандистів Кремля на росТБ. В ефірі передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" він порадив їм визначитися в своїх позиціях. Ролик викладений для перегляду на Youtube, передають Патріоти України.

"Я вас дуже уважно послухав і зрозумів, що треба терміново створити криву російського страху, тому що ця величина непостійна", - сказав Цимбалюк. "У 2014 році в лютому, коли ви вирішили анексувати український Крим і відправили туди "зелених чоловічків", а потім ваш президент пишався тим, що це російська армія, ви чомусь всі боялися, що там спливуть НАТОвські підводні човни і взагалі будуть НАТОвські кораблі.

А зараз ось пан Косачов каже, що не треба боятися, у вас, виявляється, все і так нормально, ядерна бомба не заіржавіла і так далі. Ви тоді визначтеся, ви з розумними чи з красивими? Тому що виходить якось дивно", - додав журналіст.

Цимбалюк порадив російським пропагандистам не переживати через те, що Україні може не вистачити ресурсів для надання підтримки армії США. "Не хвилюйтеся, у нас всього вистачить. Ми заправимо і "Абрамси", і американські військові літаки. До 20 лютого 2014 року відповідь, швидше за все, була би "ні". Зараз ситуація змінилася", - сказав він.

Російські ведучі почали уїдливо висловлюватися з приводу влади в Україні. "У нас президент, на відміну від вас, не бог, він може обмовитися. А у вас завдання таке - кепкувати з приводу українських правителів", - зазначив Цимбалюк і нагадав, як Лавров назвав "ЛНР" Лаоською демократичною республікою. "І шкода, що американці такі нерішучі, тому що треба було ракету, націлену на Москву, поставити прямо на Хрещатику", - завершив він свій виступ.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...