Хіти тижня. У НАТО наполягають на необхідності прискореного вступу України до Альянсу

Міністр оборони Степан Полторак наголосив на необхідності якнайшвидшого досягнення Збройними силами України стандартів НАТО та отримання нової зброї.

Степан Полторак. Фото: Політрада.

Практично всі учасники НАТО наполягають на необхідності прискореного вступу України до Альянсу. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, передають Патріоти України.

"Спочатку за нами спостерігали, потім нам допомагали, а на останньому засіданні, в якому я брав участь, практично всі учасники Альянсу наполягали на необхідності прискорення вступу України в Альянс – це є відповідь на всі закиди про те, що нас там ніхто не чекає, і ми нікому не потрібні", - сказав Полторак.

Водночас міністр наголосив, що Україні потрібно не лише вступити до Альянсу. "Нам треба навчитися воювати, нам треба досягнути стандартів, нам треба нову зброю, нові методики, нову систему, яка буде відповідати нашим інтересам", - зазначив Полторак.

Джерело: УНІАН

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...