Росія стягує нові війська до кордону з Україною (відео)

Степан Полторак підкреслив, що російсько-окупаційні війська на Донбасі поміняли тактику дій і перейшли до активного використання забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Степан Полторак. Фото: скріншот з відео.

Росія перемістила до кордону з Україною додаткову батальонно-тактичну групу (БТГ) військових. Як розповів журналістам міністр оборони Степан Полторак, на такий крок російська сторона пішла після першого туру виборів президента України, передають Патріоти України.

"Ми спостерігаємо збільшення кількості російських військових на 1 батальонно-тактичну групу. Їх було 28, а стало 29", - зазначив він.

Крім того, Полторак підкреслив, що російсько-окупаційні війська на Донбасі поміняли тактику дій і перейшли до активного використання забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а також активізували діяльність диверсійно-розвідувальних груп.


Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...