Хіти тижня. У Польщі відповіли Путіну на слова про "закладену у Варшаві" вибухівку в літаку Качинського

Якщо росіяни не підривали літак із польським президентом, то чому вони приховують уламки та свідків? Адже у чесних людей не повинно бути приводів боятися розслідування.

На місці Смоленської трагедії. Фото: Рейтерс.

У Польщі відреагували на слова президента Росії Володимира Путіна, сказані ним на прес-конференції, про те, що на борту літака Леха Качинського не було вибуху, а якщо і був, то вибухівку заклали у Варшаві. Як заявив заступник глави МЗС Польщі Бартош Ціхоцький, Росія приховує ключових свідків Смоленської катастрофи і не віддає Польщі уламки Ту-154М, повідомляє РАР. Новину передають Патріоти України.

"Дії російської сторони, а саме відсутність реакції на прохання про надання правової допомоги, приховування важливих свідків, учасників подій 10 квітня 2010 року, і утримування уламків Ту-154М не сприяють розкриттю повної правди і змушують нас задуматися щодо намірів Росії щодо нас, ролі російських учасників цих подій", - сказав дипломат.

Як відомо, Путін назвав "нісенітницею" версію про причетність Росії до катастрофи Ту-154 під Смоленськом в 2010 році. "Це нісенітниця якась, нісенітниця. Не було ніяких вибухів. А якщо і були - то бомбу в Варшаві поклали, там і шукайте", - заявив він.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...