Хіти тижня. У Порошенка заговорили про розміщення в Україні військових баз США

Всі країни НАТО, які сьогодні знаходяться у безпосередній близькості до РФ або межують з країнами, які знаходяться під безпосереднім її впливом, будують такі бази.

Ілюстрація:Etcetera MediaУкраїні є сенс розмістити на своїй території військові бази США, аби убезпечитись від агресії Російської Федерації. Про це в ефірі ток-шоу "Ситуація" заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Іван Вінник, відповідаючи на запитання про доцільність появи таких баз у нашій країні, зазначають Патріоти України.

"Очевидно так, тому що всі країни НАТО, які сьогодні знаходяться у безпосередній близькості до Російської Федерації або межують з країнами, які знаходяться під безпосереднім її впливом, будують такі бази.

Мова йде, наприклад, про Польщу, яка виділяє 1 млрд євро з військового бюджету, для того, щоб збудувати повноцінну базу НАТО на своїй території, де розмістяться 2,5 тисячі військовослужбовців та адміністративний персонал.

Це буде постійний пункт дислокації американської армії. Те саме роблять у меншому масштабі балтійські країни. РФ сама спонукала ці країни розбудовувати свою національну безпеку та оборону з застосуванням таких заходів", - зазначив депутат.

Джерело: Прямий

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...