Хіти тижня. "У Путіна своя Росія": Президента РФ впіймали на підлій брехні

У мережі бурхливо обговорюють брехню президента Росії Володимира Путіна про свободу дій росіян в інтернеті і відсутності жорстких заходів контролю над свободою слова в дусі 30-х років ХХ століття.

Дискусія розгорілася на сторінці пабліку "Мід Роіссі" в Twitter, передають Патріоти України.

Зокрема, там опублікували пост Миколи Ляскіна, який поскаржився на те, що його позбавили волі на 15 діб за розміщення твіту, що не пройшов російську цензуру, незважаючи на те, що Путін запевняв людей, в тому, що на вулиці не 1937 рік і їх ніхто не може переслідувати за інакодумство.

"Так і живемо", - йдеться в короткому підписі до красномовного скріншоту.

До обговорення приєдналося безліч росіян, які також з іронією висловилися про удавання президента Росії підтримки ліберальних поглядів на життя суспільства.

"А хіба ще хтось вірить цій старій маразматичній кремлівській дурепі?! Те, що вона говорить, треба вислуховувати, як це робить лікар психлікарні!", "У Путіна своя Росія - у жителів інша. Ми просто в різних країнах живемо", "Років через двадцять просто хлібної картки на місяць позбавлять і все", "Ну не розстріляли ж?! Значить не 37-й! Це якщо слідувати абсолютно дегенеративній путінській логіці", "Так, 15 діб не 10 років без права листування. Позитивна динаміка є","А в 37-му дали б 15 років. Якби пощастило. Доброї душі людина Володимир Володимирович","15 діб - це не розстріл","Спасибі, що не розстріляли","В 2037 дадуть 15 років", - сміються люди в коментарях.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...