Хіти тижня. У Росії назвали ймовірних наступників Путіна: повний список

​Відповідний список оприлюднила прес-служба фонду "Петербурзька політика".

У список включені 19 персон, які найбільш часто фігурували в розкладах серед гіпотетичних наступників або найбільш активно претендували на цю роль, повідомляють Патріоти України.

Відповідний рейтинг очолив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, він зміг набрати в цілому 21 бал. За ним слідує мер Москви Сергій Собянін (19 балів). У трійку також потрапив губернатор Тульської області Олексій Дюмін (18 балів).

Крім того, в списку фігурують голова Чечні Рамзан Кадиров (14 балів), міністр оборони Сергій Шойгу (17 балів) і опозиціонер Олексій Навальний (10 балів).

Фонд "Петербурзька політика" оцінював можливих наступників за цілою низкою показників. Зокрема, враховувалася публічність, активність, неконфліктність політиків і очікування від їхньої роботи.

Мережа як завжди відреагувала дотепними коментарями.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...