Хіти тижня. У Росії назвали несподіваний ефект від американських санкцій

Російські олігархи, щодо яких фінансова поліція США проводить розслідування, страждають ще до оголошення результатів.

Леонід Радзіховський

Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

Як переконаний журналіст, перш за все, йдетья про моральне страждання. "Вони вже страждають, їм вже вкрай неприємно, що їх переслідують, що відомості про їхнє майно будуть оприлюднені", - сказав він.

"Ці люди звикли вважати себе хазяєвами життя, і коли хтось до них пристає, вони їх посилають у вкрай грубій формі. А тут не пошлеш. Всі твої таємниці викладені на загал - не липові довідки про майно, а реальні таємниці. Це вкрай неприємно. Вони себе порівнюють з великими американськими панами. Але з великими американськими панами такого не роблять, а з ними - роблять, значить, вони другий сорт. Це теж вкрай неприємно", - пояснив Радзіховський.

У той же час він переконаний: незважаючи на те, що все це "вкрай неприємно", "сказати, що це буде катастрофічно, що після прочитання списків хтось накладе на себе руки, а Сечин прокинеться простим обивателем, у якого є тільки те, що він отримав на свою пряму зарплату - ні, цього не буде".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...