Хіти тижня. У Росії відкрито заявили про плани на Україну

У 2018 році Росія буде домагатися введення особливого статусу для Донбасу.

Борис Гризлов

Про це заявив представник Росії ув Тристоронній контактній групі в Мінську Борис Гризлов, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новости.

"Для цього необхідно взятися до вирішення політичних питань. Враховуючи ключове - введення особливого статусу Донбасу за формулою Штайнмайера та амністію. В економічній сфері ми будемо наполягати на повному знятті економічної і транспортної блокади Донбасу", - повідомив Гризлов.

Він додав, що в сфері безпеки Росія буде наполягати на "реальному і стабільному розведенні сил від лінії зіткнення", дотриманні режиму припинення вогню з жорсткою дисциплінарною відповідальністю для його порушників.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...