Хіти тижня. У Росії викрили підлість Кремля у війні на Донбасі

Москва створила міфи про війну на Донбасі, щоб мати можливість заперечувати свою причетність до неї.

Юлія Латиніна

Таку думку в ефірі "Ехо Москви" висловила російська журналістка Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Спочатку було всяке таке дрібне парадержавне насилля з боку різних тітушок, які контролюються державою. Ну, задамо собі серйозно питання: а невже Володимир Володимирович, який контролює там буквально все, що скасував вибори губернаторів, який забрав у Гусинського телебачення, який зосередив у руках держави значну частину економіки, ну, невже Володимир Володимирович так, дійсно, дозволить приватні армії, всі НОДи, якісь там НОДИи, SERB'и, ПВК Вагнера, якщо він не вважає, що вони працюють на ідею Кремля?" - наголосила вона.

Латиніна додала, що "парадержавне насилля" влади Російської Федерації "пов'язане з можливістю заперечення" і привела як приклад війну на сході України.

"Точно так само, як на Донбасі, коли нам говорять, що там воювали шахтарі і трактористи... Насправді, зрозуміло, що на Донбасі не було жодних шахтарів і трактористів, не було жодних Моторол. Моторола - це був піар-привид, так? Не було там навіть жодних, загалом, Стрєлкових, так? А реальною рушійною силою за цим була Росія, але у неї була можливість заперечення і можливість сказати "Це не я", - вважає журналістка.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...