Хіти тижня. У Вілкула в Дніпрі трапилась істерика: Активісти завітали на його прорадянський захід і запропонували вшанувати героїв Крут (відео)

Олександр Вілкул назвав акцію провокацією "проти старих і дітей", активістів - "бойовиками", виступивши в традиційній для свого руху манері.

Олександр Вілкул. Фото: SKELET-info.

У Дніпрі 29 січня фонд народного депутата Олександра Вілкула та Опозиційний блок організували пам'ятний захід на честь річниці "зняття блокади Ленінграда", яка збіглася з 100-річчям від дня бою під Крутами. Місцевий націоналістичний рух С14 вирішив нагадати присутнім в Будинку вчителя про ще одну пам'ятну подію і запитати про їхнє ставлення до героїв Крут і заспівати гімн своєї країни, передають Патріоти України.

На місце подій прибули поліцейські. Вони оглянули активістів С14. Заборонених предметів у них не знайшли. Разом з тим народний депутат Олександр Вілкул назвав акцію провокацією "проти старих і дітей", назвав активістів "бойовиками", виступивши в традиційній для свого руху манері.

"Цей захід став для нас прикладом того, як Оппоблок маніпулює громадською думкою, за рахунок значимих для України дат", - сказав один з представників С14.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...