Хіти тижня. "У ВР купа всякої наволочі, що діє в інтересах Росії": Ярош розповів, як Кремль розгойдує ситуацію в Україні

На думку нардепа, політичне керівництво держави не завжди здатне різко реагувати на ті виклики, які стоять перед Україною, де вони зобов'язані різко реагувати.

Дмитро Ярош. Фото:censor.net

Командувач "Української добровольчої армією", нардеп Дмитро Ярош заявив, що у Верховній Раді є люди, які діють в інтересах Росії, але при цьому їх ніхто не чіпає. Про це він повідомив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"У політиці ціла купа всякої наволочі, яка теж буде розхитувати ситуацію - і зовсім не тому, що вони "за народ". Капліни там всякі, ось ця шушера ... Це ж просто жах! І їх тримають у фракції БПП, все нормально. А вони себе то соціалістами, то ще кимось називають. І видно, як качають! ..

І проскакувала не раз інформація про контакти того ж Капліна з Росією. Але його чіпати не можна. Тому що фракція БПП, священна корова ... А раптом голосу не вистачить за дерибан бюджету проголосувати або ще за щось? ", - підкреслив Ярош.

"Існуюче політичне керівництво держави, на мою думку, не завжди здатне різко реагувати на ті виклики, які стоять перед Україною, де вони зобов'язані різко реагувати", - додав він.

За словами Яроша, Росія намагається розгойдати ситуацію в Україні зсередини, "маючи цей Опоблок в стінах парламенту, купу інфільтрованої агентури у виконавчій владі і так далі".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...