Хіти тижня. Удмурта не проіструктували перед телевізором?: Путін зробив дикий "ляп" стосовно збитого Боїнга

Володимир Володимирович зовсім загубив пам'ять про низку доведених фактів, рубежі, на яких тримає останню оборону кремлівський МЗС. Або впадає у маразм. Чи за нього віддувається черговий нетямущий двійник.

Президент Росії Володимир Путін, відповідаючи на питання режисера Олівера Стоуна про збитий над Донбасом малайзійський «Боїнг», переказав фейк російських ЗМІ про нібито повідомлення диспетчера аеропорту «Бориспіль», - повідомляє російське видання «Дождь», передають Патріоти України.

Російські ЗМІ після катастрофи поширили повідомлення з соціальних мереж, в якому «диспетчер» стверджував, що бачив поруч з «Боїнгом» військові літаки.

Фрагменти розмови, які не були включені в фільм, з'явилася в книзі «Інтерв'ю з Володимиром Путіним». «Наскільки мені відомо, відразу ж після цієї жахливої катастрофи один з українських авіадиспетчерів, по-моєму, він фахівець іспанського походження, оголосив, що бачив в коридорі цивільного літака бойову машину. Ніякої іншої бойової машини, крім української, там бути не могло», - сказав Путін Стоуну під час бесіди, яка відбулася 4 липня 2015 року. Президент РФ додав, що він не стверджує, що військовий літак збив «Боїнг», проте сама інфоріація для нього залишається незрозумілою.

Фейк «диспетчера аеропорту Бориспіль» базувався на твіті користувача Twitter з ніком spainbuca, який в день катастрофи лайнера опублікував повідомлення: «Військові літаки пролітали поруч з 777 за три хвилини до того, як він зник з радарів, всього три хвилини». Автор нібито стверджував, що був диспетчером в київському аеропорту, проте довести цього не вдалося.

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...

Китай проявляє несподівану активність: Портников пояснив, що відбувається навколо Саміту миру

вівторок, 16 квітень 2024, 9:55

Саміт миру на фешенебельному швейцарському курорті на горі Бюргеншток, який Берн проведе 15−16 червня на прохання президента України Володимира Зеленського, може стати однією з головних дипломатичних подій цьогорічного літа передають Патріоти України. ...