Хіти тижня. "Україна була, є і буде завжди нашою": Віце-спікера РФ продовжує лихоманити на росТБ (відео)

Росіяни обговорювали український фільм про бійців АТО "Війна заради миру" і його показ на фестивалі у Москві.

Фото: 24СМИ.Віце-спікер Державної думи Росії Петро Толстой назвав Україну "територією РФ". Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Час покаже" на пропагандистському "Первом канале" 22 листопада, передають Патіроти України.

Гості обговорювали український фільм про бійців АТО "Війна заради миру" і його показ на фестивалі документального кіно "Артдокфест-2017" у Москві.

"Й інтелігенція, і громадянське суспільство мають певні принципи. Є речі, які прийнятні, є речі, які є неприйнятними. Я хочу сказати, що демонстрація цього фільму навіть на поважному фестивалі (Віталія. - Ред.) Манського, незважаючи ні на що, це неприйнятні для російського суспільства речі", - заявив Толстой.

За його словами, це все йде в розріз із російською історією, уявленнями про справедливість і реальність.

"У нашій Україні, не на тій частині України, яка зараз тимчасово окупована нахабними націоналістами і сепаратистами. Буде завжди. Була, є і буде завжди", - підсумував він.

Як відомо, Толстой направив депутатські запити міністру культури РФ і генпрокурору з проханням перевірити, чи відповідає українська кінокартина законодавству країни-агресора. Він вважає, що фільм нібито містить "публічний заклик до екстремізму і тероризму".

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...