Хіти тижня. Україна напала на Донбас: "Сумний кінь" Путіна зробив дивну заяву

При цьому російський дипломат звинуватив Францію та Німеччину, як учасниць мінських переговорів, в тому, що вони не виконуються.

Фото: vesna.su

Антиконституційний державний переворот, напад України на Донбас, амністія бойовиків, особливий статус Донбасу, закріплений у Конституції. Ці твердження ніяк не дають спокою міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову, повідомляють Патріоти України.

Цього разу він вирішив їх повторити під час Всесвітнього фестивалю молоді і студентів у Сочі. А заодно звинуватити Францію та Німеччину у тому, що мінські домовленості не виконуються.

За словами Лаврова, жителі Донбасу "опинилися в нинішній ситуації, тому що відмовилися підтримати антиконституційний державний переворот".

"Ця частина Донбасу не нападала на решту території України. На них напали. Напали, оголосивши їх терористами. Так не буває, вони ж не хотіли нічого крім того, щоб їх не чіпали. Вони сказали: «ми ваш переворот не визнаємо, дайте нам розібратися що і як». Їм досі намагаються висувати звинувачення в тероризмі і судити їх збираються", - переконаний Лавров.

Тож, за його словами, щоб вирішити це питання, має настати амністія для всіх учасників конфлікту, оголошено особливий статус цих територій, які мають закріпити у Конституції України. А також провести вибори.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...