Хіти тижня. Україна отримає від США потужну зброю, - Порошенко

Президент також зазначив, що Україна вже отримала унікальний антимінометний комплекс.

Петро Порошенко. Фото:prm.ua

Україна вже незабаром отримає від США більш потужні комплекси радіоелектронної і контрбатарейної боротьби. Про це президент Петро Порошенко сказав на урочистостях в Київській області з нагоди Дня ракетних військ і артилерії Збройних Сил України, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Він також нагадав про надання США засобів контрбатарейної боротьби, які модернізуються в Україні.

"Ми отримали також унікальний антимінометний комплекс. Завдяки цьому скорочено час на знищення засобів ураження противника. І цей час, з моменту фіксації і до знищення, становить всього кілька хвилин.

Ці комплекси дуже добре зарекомендували себе на лінії зіткнення. Але вже скоро нам будуть надаватися сучасніші, більш потужні комплекси радіоелектронної боротьби, контрбатарейної боротьби і не тільки зі США", - зазначив глава держави.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...