Хіти тижня. Українська відповідь російсько-білоруським навчанням "Захід-2017"

Міністерство оборони створює загони територіальної самооборони в зв'язку з військовими російсько-білоруськими навчаннями «Захід-2017».

Генерал-лейтенант Сергій Попко

Про це повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Попко, передають Патріоти України.

За його словами, такі загони будуть створені в кожному з регіонів України.
«Досвід багатьох воєн показує, що багато військові конфлікти починалися з офіційних військових навчань. Ми пам'ятаємо вчення ВС РФ "Кавказ-2008", коли вони провели навчання, на весь світ повідомили про їх завершення, а техніку, озброєння і матеріальні засоби залишили в районах навчань, потім назад таємно перекинули особовий склад і анексували певні території Грузії. Для запобігання подібного ми готуємо загони територіальної оборони в кожному з районів України. Вони виконують завдання за своїм призначенням з охорони й оборони найбільш важливих об'єктів», - розповів він.
За оцінками Міноборони, місцеві органи влади, військові комісари і командири підрозділів досить мотивовані і підготовлені, тому проблемні питання на місцевому рівні вирішуються «адекватно і поступово».

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...