Хіти тижня. "Українські дипломати переграли російських. Путін не знав, що з цим робити", - Геращенко про Мінськ

Україна отримала життєво необхідну передишку, в цьому і полягала головна для нашої держави ціль мінських угод.

Один з головних спікерів "Народного фронту" виклав бачення своєї політсили на мінський процес, зазначають Патріоти України.

"Мінські домовленості були потрібні в 2014-2015 роках. І Президент Порошенко об'єднав світових лідерів, вони натиснули на Путіна і ми зупинили таким чином рух військових колон на територію України. Але це було також і тому, що сам Путін не планував далі військового наступу на Україну, бо не знав, що з цим робити", – сказав Геращенко.

При цьому зауважив: підписуючи Мінські домовленості, від початку було зрозуміло, що угод не виконуватимуть.
"На сьогодні Арсен Аваков просто констатував факт, що Мінські домовленості себе вичерпали... Можна сказати, що Петро Порошенко і наші дипломати просто "обманули" Російську Федерацію. І ми, укладаючи ці домовленості, розуміли, що ми їх не виконуватимемо", – не дуже дипломатично додав нардеп.

Варто зазначити, що більшість сторін задіяних у переговорах погодились з українською трактовкою порядку виконання угод, підписаних у Мінську. Визнали їх справедливість та логічність. Спочатку деескалація конфлікту, передача контролю над кордоном українцям і міжнародним уповноваженим і лише після цього вибори.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...