Хіти тижня. Українського віце-мера звільнили після появи на КремльТБ (відео)

Віце-мер Очакова Миколаївській області Гордій Бєлов був звільнений після появи в ефірі програми "60 хвилин" на російському пропагандистської каналі "Росія 1".

Відповідне рішення міськрада ухвалила в п'ятницю, 27 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на "Новости N".

Однак, як зазначають у місцевих ЗМІ з посиланням на мерію, звільнення ніяк не пов'язане саме з ефіром на російському ТБ. Питання про звільнення Бєлова висіло у повітрі вже кілька місяців.

При цьому один момент ефіру все ж викликав обурення у користувачів мережі. Так, під час дискусії йому було поставлено питання: "Бандера для вас - герой?". Бєлов не дав однозначної відповіді, наголосивши, що для нього герой той, хто зупинить війну з Росією.



"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...