Хіти тижня. "Украина - это Россия. Большинство - обычные православные люди": Скандальна російська співачка відзначилася черговою скрепною заявою

Чичеріна також вважає, що "Одеса - це перлина Росії".

Юлія Чичеріна. Фото:YouTube Російська співачка Юлія Чичеріна, яка підтримує бойовиків "ДНР" і "ЛНР", заявила, що на Донбасі живе безліч російських людей, а Україна - це Росія. Таку заяву вона зробила в інтерв'ю одному з пропагандистських ресурсів, передають Патріоти України.

"Украина — это Россия. Большинство - обычные православные люди. Правда, таможня была как разбойничий кордон - жадноватые в целом, а так те же русские", - заявила Чичеріна.

Також скандальна артистка розповіла, що останнім часом часто знімає кліпи за участю терористів "ДНР". За її словами, вона прагне звернути увагу Росії на ситуацію в ОРДЛО.

"Люди на Донбассе хотят, чтоб все знали, как они живут, обратили внимание на это и прекратили их мучения. Такая большая сильная Россия не может помочь простым русским людям справиться с назойливыми бандеровцами-подпиндосниками", - зазначила Чичеріна.

Вона додала, що "русские всегда яростно сражаются за свою Родину". Крім того співачка привласнила Одесу. "Очень нравится Одесса — жемчужина России, город-герой, Киев — мать городов русских, со своей древнейшей Лаврой", - сказала Чичеріна.

Джерело: Обозреватель

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...