Хіти тижня. "Украина подготовилась к уничтожению Донбасса": РосЗМІ запустили фейк про ЗСУ (фото)

Для "знищення Донбасу" вже відновлені і приведені в боєздатний стан майже 600 самохідно-артилерійських установок, вважають кремлівські пропагандисти.

Фото: Politeka.Українська армія нібито готується до "знищення Донбасу", для чого вже були відновлені і приведені в боєздатний стан майже 600 самохідно-артилерійських установок. Про це повідомляє російське видання, яке спеціалізується на військовій тематиці, "Весник Мордовии", передають Патріоти України.

Відзначається, що мова йде про більш ніж 220 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" і близько 300 152-мм САУ "Акація".

"Крім того, в даний час в строю близько сотні 152-мм 2С5 "Гіацинт", 203-мм 2С7 "Піон", 120-мм 2С9 "Нона С" і 152-мм 2С19 "Мста-С", - стверджує видання.

Машини пройшли капітальний ремонт і на даний момент повністю готові до виконання бойових завдань.

На думку російських журналістів, даний факт свідчить про підготовку великого наступу на Донбасі. Однак на даний момент про підготовку наступу ЗСУ на Донбас мови не йде.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...