Хіти тижня. Усе зрозуміло без слів: Соцмережі потішило показове фото зустрічі глав МЗС Британії і Росії

Доречно нагадаємо, кілька років тому хам Лавров привселюдно, нецензурно послав англійською попередника нинішнього голови закордонного відомства уряду Її Величності. Такого світова дипломатія не знала дуже давно.

Зустріч Джонсона та Лаврова. Фото: РІА "Новости".

Мережу розвеселило фото з зустрічі глави МЗС Росії Сергія Лаврова і його британського колеги Бориса Джонсона. Про це написав користувач "Недруги за бугром" в Twitter, передають Патріоти України.

"Зустріч Лаврова з Джонсоном в одній фотографії", - написав він.

Також увагу користувачів мережі прикував обмін жартами між політиками. Джонсон заявив про те, що довіряє росіянам, тому дав своє пальто Лаврову.

"Я хочу сказати про мою довіру. Як тільки я сюди приїхав, я віддав своє пальто, і все, що було в кишенях, Лаврову. Я знав, що нічого поганого не станеться", - розповів глава британського МЗС.

"У кишенях нічого не було", - відповів Лавров.

"О, так ви вже обшукали?", - підколов його Джонсон.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...