Хіти тижня. Усім добре знайомі люди: ЗМІ розповіли про спонсорів Мураєва і його нового телеканала

Раніше сім'ю Євгена Мураєва фінансував російський олігарх Олег Дерипаска через фірму в Австрії. У той же час Павло Фукс неодноразово підкреслював, що Дерипаска був його бізнес-партнером в ряді проектів.

Євген Мураєв. Фото: Українські Новини.

Телеканал "Наш", який належить нардепу Євгену Мураєву, фінансується структурами, пов'язаними з російським бізнесменом Павлом Фуксом і колишнім нардепом-регіоналом Віленом Шатворяном, який раніше був помічником Віктора Януковича-молодшого. Про це на умовах анонімності розповів один із співробітників телеканалу Євгена Мураєва "Наш", передають Патріоти України.

За їхньою інформацією, Віленом Шатворян часто буває на телеканалі. "Інспектує, як ведуться роботи, закуповується обладнання", - зазначило джерело. Небажання вказувати цю інформацію могло стати причиною відмови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в переоформленні ліцензії в частині зміни програмної концепції та логотипу телеканалу. В офіційному повідомленні Нацрада зазначає, що "в наданих каналом документах не було форми №3 про перелік пов'язаних осіб".
Як повідомляли ЗМІ, раніше сім'ю Євгена Мураєва фінансував російський олігарх Олег Дерипаска через фірму в Австрії. У той же час Павло Фукс неодноразово підкреслював, що Олег Дерипаска був його бізнес-партнером в ряді проектів. Джерело стверджує, що саме через російського олігарха Фукс і Мураєв "знайшли точки дотику".
Що стосується Вілена Шатворяна, який був спочатку помічником Віктора Януковича-молодшого, а потім народним депутатом від Партії Регіонів, то з Мураєвим вони знайомі з часів депутатства 6 скликання. Вілена Шатворяна також ЗМІ неодноразово звинувачували в роботі на РФ, а також фінансуванні сепаратистських організацій на Донбасі.
Крім того, за результатами позапланової виїзної перевірки ТОВ "Наша Прага" (власник ліцензії на мовлення каналу "Максі-ТВ", на основі якого Є. Мураєв створив телеканал "Наш") Нацрада 6 грудня винесла попередження за недотримання умов ліцензії.
Джерело: ГолосUA

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...