Хіти тижня. Утікав з парою трусів: Скандальний сепаратист Клінчаєв розповів, як українські судді допомогли йому виїхати в РФ

У Києві у Клінчаєва залишилося п'ять квартир, одна з яких знаходиться в центрі столиці. Все майно було заарештовано судом.

Арсен Клінчаєв. Фото:cxid.info

Українські судді допомогли втекти до Росії одіозному луганському сепаратистові Арсену Клінчаєву, якому в Україні інкримінують низку злочинів. Про це та інші подробиці втечі він розповів в інтерв'ю Комсомольской правде, передають Патріоти України.

За словами Клінчаєва, в той час він перебував під домашнім арештом, і щоб виїхати з України, зробив для суду липову довідку про інфаркт матері.

"Суддя - нормальна людина - дозволила мені виїхати в Росію відвідати хвору матір!" - сказав сепаратист.

"Самі суддівські "ховали" мене від націоналістів: передали мою справу в райцентр під Дніпропетровськом (Дніпром - ред.), подалі від усіх цих "АйдарІв", які були на процесІ і кричали:"Повісити! Розстріляти!"- поділився Клінчаєв в інтерв'ю.

За інформацією видання, сепаратист переходив кордон, маючи при собі лише пару білизни. У Києві у Клінчаєва залишилося п'ять квартир, одна з яких знаходиться в центрі. Все майно було заарештовано судом.

Як відомо, вперше депутат Луганської обласної ради Клінчаєв був затриманий співробітниками СБУ 10 березня 2014 року в Луганську. Очолювана ним радикальна луганська організація "Молода гвардія" спільно з "російськими туристами" захопила облдержадміністрацію.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...