Хіти тижня. "Ваш президент вам би руку зламав": Цимбалюк потролив пропагандиста Кремля через Порошенка (відео)

Підвищена увага росіян до особистості українського президента викликана тим, що персону свого гаранта вони не можуть обговорювати так само вільно, оскільки це поставить під загрозу їхню безпеку.

Роман Цимбалюк. Фото: НВ.

Український журналіст Роман Цимбалюк у прямому ефірі висміяв російського пропагандиста Євгенія Попова, якого на Генасамблеї ООН поставив на місце президент України Петро Порошенко, передають Патріоти України.

Зокрема, українець із посмішкою здивувався тому факту, що росЗМІ уже другий день обговорюють у своїх ефірах цей інцидент і присвячують йому інформаційні блоки. Цимбалюк підколов рупорів Кремля, зазначивши, що з таким успіхом росіяни скоро забудуть, хто ж насправді є їхнім президентом. Яскравий тролінг на адресу інформаційних посіпак окупантів журналіст озвучив під час пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Ви знаєте, ви так часто говорите прізвище нашого президента, що я боюся, що російський глядач почне забувати, хто ж президент у цій країні. Хочу нагадати — тут президент Володимир Путін, а президент Петро Порошенко — президент України", — сказав він.

Крім того, Цимбалюк допустив: підвищена увага росіян до особистості українського президента викликана тим, що персону свого гаранта вони не можуть обговорювати так само вільно, оскільки це поставить під загрозу їхню безпеку.

"Ось ви розповідаєте про нашого президента — він зробив так, зробив сяк. Ось все те, що ви, можливо, хотіли б сказати про свою владу, але вам не можна, тому що вас відправлять, швидше за все, у Воркуту. Але у зв'язку з тим, що сьогодні не 1937 рік, а 2018, ви намагаєтеся жартувати над нашим президентом. Але нашому президентові насправді байдуже. І так, ось Євген тут пишається тим, що до нього доторкнувся наш гарант. Якби ви підійшли приблизно так до президента Росії, то, швидше за все, руку вам би зламали. Підійти до Петра Олексійовича — що тут такого? Він вільна людина", — підсумував свій стьоб над пропагандистами український журналіст.

Джерело: Обозреватель

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...