Хіти тижня. "Ваші люди займаються різаниною" - український журналіст розворушив російський "вулик" запитанням Путіну про Донбас (відео)

Цимбалюк назвав позицію президента РФ у питанні війни на Донбасі "абсурдною".

Фото: Газета.ру.Запитання українського журналіста Романа Цимбалюка ледь не викликало скандал під час прес-конференції президента РФ Володимира Путіна. Даючи слово Цимбалюку, голова Кремля заявив, що в його свідомості і розумінні "Башкирія недалеко від України", передають Патріоти України.

"Башкирія від нас далеко, ми поки з бурятами тільки знайомі. Ви ніколи не приховували, що відправляєте людей на Донбас "вирішувати питання", на щастя, наші військові знають, що з ними робити. Ваші "вирішувачі" потрапляють у полон в Україні. Ви не хочете влаштувати обмін - полонених росіян на тих, хто заарештований і посаджений у Росії?" - заявив Цимбалюк.

Також він запитав у голови Кремля, чи буде він і далі займати абсурдну позицію щодо Донбасу.

"Адже ваші люди займаються там різаниною", - сказав він.

При цьому деякі журналісти намагалися його перекричати. "Це не запитання! Це провокація!" - обурювалися в залі.

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков замість відповіді Путіна, спершу попросив поставити запитання про мінські угоди прокремлівське "РИА Новости".

Почнуться бунти? У разі смерті Кадирова на Путіна чекає важка дилема, - The Sunday Times

понеділок, 29 квітень 2024, 10:43

Якщо інформація про смертельну хворобу лідера Чечні Рамзана Кадирова є правдою, то для президента Росії Володимира Путіна стабільність Республіки може опинитися під серйозною загрозою. Про це йдеться у статті The Sunday Times, передають Патріоти Украї...

Наступ чи провокації? На відстань 150-200 км до кордону з Сумщиною прибуло чотири батальйони чеченців

понеділок, 29 квітень 2024, 10:22

На відстані 150-200 кілометрів від кордону з Сумською областю з'явилися чотири батальйони чеченців, яких завезли з РФ. Збройні сили України готові дати їм відсіч, передають Патріоти України. Про це повідомив у прямому етері КИЇВ24 Володимир Біцак, ком...