Хіти тижня. Ватажок бойовиків "ЛНР" заявив про перехід конфлікту на Донбасі у "гарячу стадію"

За його словами, причиною цього стала активність української влади.

Леонід Пасічник. Фото:Кореспондент

Так званий в.о. глави самопроголошеної "Луганської народної республіки" Леонід Пасічник заявив, що конфлікт на Донбасі перейшов в "гарячу стадію". Про це повідомляє РИА Новости, зазначають Патріоти України.

За його словами, причиною "гарячої стадії конфлікту на Донбасі" стала активність української влади. Ватажок бойовиків заявив, що українські військові нібито вчинили "удар артилерією по парадному розрахунку, що готувався до святкування Дня Перемоги і бомбардування блокпоста МВС республіки".

Він пообіцяв, що "свято 9 травня" пройде "як і належить нащадкам переможців".

Ще в квітні бойовики ОРЛО стягнули велику кількість танків, гаубиць, ракетних систем "земля-повітря", реактивних систем залпового вогню, БМП і БТР на околиці окупованого ними Луганська. Вони мають намір розмістити велику кількість техніки в центрі окупованого Луганська 9 травня.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...