Хіти тижня. "Вату" вибивають в Сирії так, що аж видимість в регіоні погіршилась", - блогер

Протягом всього вересня та початку жовтня військовий контингент росіян постійно стикається з суцільними невдачами та втратами, які наростають в геометричній прогресії.

Росіянам в Сирії останнім часом не щастить... Фото: соцмережі.

Як наголошує блогер Максим Михайленко, російський військовий контингент в Сирії останнім часом супроводжують суцільні невдачі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на допис оглядача, опублікований в соціальній мережі.

Зокрема, Михайленко зауважує, що в російського президента Володимира Путіна в Сирії поламалось взагалі все. Протягом всього вересня та початку жовтня військовий контингент росіян постійно стикається з суцільними невдачами та втратами, які наростають в геометричній прогресії. Російські пропагандистські ЗМІ намагаються замовчувати цю інформацію, але вона все одно просочується через інтернет: то цілий загін російських військових потрапить у повне оточення, то кілька військовослужбовців знайдуться в російському полоні, незважаючи на те, що їх керівництво переконане, що «їх там немає».

Звісно, логічним кроком у даному випадку було б стягнути всі сили, які ще там залишились, до Дамаска і взяти сирійського колегу Путіна Башара Асада, який вже став фетишем для Москви, у кілька кіл оборони. Але традиційний для росіян гонор не дозволить це зробити – та і коли московські полководці керувались здоровим глуздом? "Ну що ж, "вату" вибивають в Сирії так, що аж видимість в регіоні погіршилась", - іронізує блогер.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...