Хіти тижня. Важкий бій на підступах до Донецька: Бійці ЗСУ пошкодили три одиниці бронетехніки терористів (відео)

"Гібриди" спішно перекидають на цю ділянку додаткові сили, після жахливих втрат 10-11 жовтня

В обідньому зведенні спікер МОУ з питань АТО Андрій Лисенко серед іншого повідомив про важкий бій під Донецьком. Півтори години "ДНР" з 82-міліметрового міномета, БМП, ручних і станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів обстрілювала опорний пункт ЗСУ біля Пісок, передають Патріоти України.

Наші відповідали з гранатометів різних типів, кулеметів і стрілецької зброї. «В результате бою жоден наш воїн не постраждав».

Зате «Інформаційний спротив» повідомляє, що "ДНР" з передової під Донецьком відбуксирувала тягачами в місто 3 бронемашини (2 БМП-2 і МТЛБ). Отже, ця бронетехніка була пошкоджена, швидше за все, в бойових діях.

У той же час «ІС» попереджає, що ДНР масово перекидає під Донецьк нову легку бронетехніку.

"Військове телебачення України" опублікувало в YouTube відео з передової в селищі Піски Донецької області. У сюжеті показано тепловізійний приціл, який збирають в Україні і яким постачають ЗСУ на передовій. Як повідомили українські військові, напередодні вони відбили атаку бойовиків. "Противник намагався нас трошки покарати, можна так сказати. Тому що в них були вбиті. Ну ми дали їм щільну відсіч... Нас атакували з трьох напрямків. Точки було придушено, атаку було відбито", – розповів український військовий.

P.S .: Також цікаво, що у лінії розмежування під Донецьком СБУ знайшла черговий схрон терористів, де серед іншого знаходилися 4,5 тисячі 23-міліметрових снарядів для зенітної установки в хорошому стані. Цінний арсенал.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...