Хіти тижня. "Выбирать все равно придется между нынешней правящей командой и старыми ворами", - Карл Волох про Порошенка і "Тимошенко - Гриценка - Рабіновича з "Опоблоком"

На думку блогера, до політично активних людей починає доходити, що закривати очі на соціологію нерозумно, ніякого дива не станеться, Лі Кван Ю з Кахою Бендукідзе і Піночетом в найближчі місяці в громадському просторі не народяться.

Порошенко і Тимошенко. ілюстрація:etcetera.media

У соцмережі різко помінялися настрої, все більше людей виступають за президента Порошенка, ніж президента Тимошенко, так ніби вибори вже завтра, а не через рік. Про це у своєму Facebook пише український блогер Карл Волох, інформують Патріоти України.

"Лента резко изменилась. Очень много постов откровенно пропорошенковских или антитимошенковских, сугубо агитационных по форме, как будто выборы уже завтра, а не через год. Похоже, до политически активных людей начинает доходить, что закрывать глаза на социологию глупо, что никакого чуда не произойдёт, Ли Кван Ю с Кахой Бендукидзе и Пиночетом в ближайшие месяцы в общественном пространстве не родятся, выбирать все равно придётся между нынешней правящей командой и старыми ворами (вариант - фрики).

Судя по всему, перспектива замены власти проукраинской и реформаторской (при всех проблемах, ошибках и грехах) на Тимошенко-Гриценко-Рабиновича с Оппоблоком встревожила многих. Интересно, изменит ли это настроения электората в целом" - написав блогер.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...