Хіти тижня. Величезна різниця: Як у Франції Макрон прийняв Путіна, а як - Порошенка, - дипломат

Чомусь ніхто не говорить про те, що Великий Тріанонський палац Версаля, де президент Франції не так давно приймав Путіна, насправді споруджувався як місце королівських утіх із куртизанками або по-простому з бл...ми.

Зустріч Петра Порошенка та Еммануеля Макрона. Фото:ТСН

"Із позитиву. Порошенка прийняли в Парижі в Єлисейському палаці." Про це пише у своєму Facebook дипломат Богдан Яременко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Це раз. І це важливо, бо мало хто знає, і чомусь ніхто не говорить про те, що Великий Тріанонський палац Версаля, де Макрон приймав Путіна, насправді споруджувався як місце королівських утіх із куртизанками або по-простому з бл...ми. Не виключено, що це й була відповідь Макрона Путіну на особистісні образи з боку російської пропаганди.

І друге. Макрон закрив питання про те, що освічені французи знають про Анну Київську. Все знають. І Москві там нічого ловити. Як бачимо, не завжди аж так важливо встигнути "до Путіна".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...