Хіти тижня. "Вешать за шею - это больно и унизительно": Лаврову нагадали про Крим і долю Ріббентропа (відео)

Заяви міністра закордонних справ Росії про те, що "питання Криму" нібито "закрите остаточно", дуже схоже на заяви глави зовнішньополітичного відомства Третього рейху Йоахима фон Ріббентропа.

Сергій ЛавровРіббентропа, який також був категоричний в аналогічному питанні анексії Німеччиною Судет, всього через майже 6 років повісили, - нагадав в ефірі "5 каналу" ведучий підсумкової тижневої інформаційної програми Віталій Гайдукевич, передають Патріоти України.

"1 грудня 1939 року такий собі Ріббентроп - міністр закордонних справ Гітлера (тобто, те ж саме, що Лавров для Путіна) - сказав: "Судети залишаться у складі рейху, і це питання закрите раз і назавжди". Через 5 років і 11 місяців Ріббетропа повісили рішенням Нюрнберзького трибуналу". - нагадав Гайдукевич.

Йоахім фон Ріббентроп після страти

До речі, останні слова колеги Лаврова були: "Боже, будь милостивий до моєї душі. Моє останнє бажання, щоби Німеччина знову здобула свою єдність, щоб взаєморозуміння між Сходом та Заходом вело до миру на Землі". У МЗС Росії частенько користуються словесними напрацюваннями з промов бонз Третього Райху, можливо і останні слова Ріббентропа вкладуть в уста старого плагіатора з МЗС Москви.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...