Хіти тижня. В'єтнамський синдром для Путіна: "На саммите АТЭС принято два решения, которые больно ударят по России", - головред "Эха Москви"

Азійський ринок переорієнтовується з Росії на США. І це погрожує поткеційною катастрофою для РФ

Олексій Венедиктов

Олексій Венедиктов, головний редактор «Еха Москви», заявив про те, що російські центральні канали не повідомили про два важливих рішення, прийнятих на саміті АТЕС у В'єтнамі, оскільки ці рішення боляче вдарять по РФ, передають Патріоти України.

«Під час саміту у В'єтнамі прийняті два рішення, які дуже боляче б'ють по Росії, про які не говорять наші федеральні канали. Перше: В'єтнам відмовився від закупівлі російських вертольотів і буде купувати американські вертольоти. Друге: Китай буде купувати американський газ, а не російський», - заявив Венедиктов. Також журналіст зазначив, що присутність Путіна на саміті у В'єтнамі нагадало йому історію 2014 року, коли Путін виявився в повній ізоляції в австралійському Брісбені.

На думку Венедиктова, у В'єтнамі російський президент в ізоляції не знаходився, проте після цього саміту Путін не може похвалитися якимись результатами. Також журналіст розкритикував рішення Путіна і Трампа по Сирії. «Ну доб'ємо ворога в його барлозі - мається на увазі ІДІЛ - і збережемо територіальну цілісність Сирії», - додав Венедиктов.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...