Хіти тижня. Військовий аналітик назвав зброю, якою США демонтують режим Путіна

Після безуспішних спроб привести Росію «до спільного знаменника» і змусити грати за загальноприйнятими правилами, Захід прийняв рішення знищити путінський режим за допомогою «тектонічної фінансової зброї».

Олексій Арестович

Таку думку «Обозревателю» висловив військовий аналітик Олексій Арестович, передають Патріоти України.

На його думку, на Заході, нарешті, зрозуміли: «Абсолютно ясно, чим займатиметься людина, яка говорить, що його особистою найбільшою катастрофою і катастрофою ХХ століття був крах Радянського Союзу. Зрозуміло, чим він буде займатися весь залишок життя і особливо, маючи такі можливості, як у президента Росії». «Він прагне повернутися в світ за результатами Ялтинських, Потсдамских, Гельсінських угод з чітко окресленими зонами впливу, коли ніхто нікуди не лізе, з дотриманням інтересів і так далі, до всіх цих вигадок про багатополярний світ та інше», - зауважив аналітик.

«Захід це довго терпів, намагався робити Путіну всілякі пропозиції, намагався ввести Росію в сім'ю цивілізованих народів і змусити спільно працювати як частина Заходу на великі цілі: на упокорення Китаю, на балансування сил у Східній Азії, на вирішення проблеми Африки, Близького Сходу тощо. Їх намагалися привести до спільного знаменника, але Росія встала на шлях конфронтації, раз по раз брутально порушувала правила, прийняті в міжнародному гуртожитку», - констатував Арестович.

«Вони терпіли, вмовляли, готові були навіть пожертвувати національними інтересами України, а потім зрозуміли, що Путін зовсім не вмовляється. І тоді було прийнято рішення бити у відповідь», - заявив він.

Як переконаний аналітик, економічні санкції являють собою «найпотужнішу зброю, що за потужністю можна порівняти з ядерною, якщо не більше, просто вона фінансово-економічна».

У цьому контексті він навів приклади застосування подібної «зброї». «Криза в Південно-Східній Азії 1978 року, коли Сорос валив валюти, криза в Японії 1998 року, з якої вона досі вилізти не може - коли Сорос знову валив валюти».

«Так працює американська тектонічна фінансова зброя. Вони її випробували, і вирішили, що будуть бити Росію», - переконаний Арестович.

«Йдеться не просто про санкції - вони почали крушити путінський режим. Вони його ламають», - підкреслив він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...