Хіти тижня. ​В.о. президента Венесуели Гуайдо підтримали військові, випрацьовується план усунення та арешту "великого друга" Путіна Мадуро, - The Washington Post

Політичне протистояння між Ніколасом Мадуро і Хуаном Гуайдо все ще не добігло кінця. Однак події розвиваються не на користь першого.

Марудо з ПутінимНовий лідер країни повідомив, що вже домовляється про щось з представниками армії, зазначають Патріоти України. Поки що імен ніяких не називається. Новий лідер Венесуели, котрого визнали США та низка держав світу, заявив, що армія країни вже веде з ним переговори.

Однак наразі ще не час називати імена людей у погонах. Наразі відомо лише, що військовий аташе Венесуели в США відкрито підтримав Гуайдо і задіяв свій вплив, щоб переконати своїх колег.

The Washington Post відзначає, що тема переговорів - зміщення від влади попереднього президента Ніколаса Мадуро. Але Гуайдо поки не озвучив терміни виконання плану.

Тим часом Білий дім попередив Мадуро, що у випадку застосування сили, США енергійно відреагують на насилля з його боку.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно