Хіти тижня. Воєнний стан в Україні: Маша Лаврова марить катастрофою та кличе на допомогу ОБСЄ

Спікер МЗС РФ нервово зазначила, що рішучі кроки української влади нібито втягують країну в чергову авантюру, яка загрожує "катастрофічними наслідками" для самої України і для європейської безпеки загалом.

Захарова видала черговий "перл". Фото: скріншот з відео.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що введення воєнного стану в Україні нібито загрожує розкручуванням силового сценарію. Крім того, скандальна дипломат висловила надію на те, що західні партнери Києва вплинуть на нього, повідомляють Патріоти України із посиланням на російський пропагандистський ресурс RT.

"Ми закликаємо ООН, ОБСЄ, Раду Європи, інші міжнародні організації звернути увагу на загрозу розкручування силового сценарію і попереджаємо західних кураторів про серйозну небезпеку цієї витівки", — висловилася Захарова.

Крім того, вона нервово зазначила, що рішучі кроки української влади нібито втягують країну в чергову авантюру, яка загрожує "катастрофічними наслідками" для самої України і для європейської безпеки загалом. Також спікер російського МЗС озвучила фейк про те, що введення воєнного стану в низці регіонів України нібито є жорстким порушенням конституційних прав громадян чужої їй країни.

"Українські силовики наділяються винятковими повноваженнями, аж до застосування сили без суду і слідства, що саме собою є серйозною загрозою розростання громадянського конфлікту по всій території країни", — продовжила свою страхітливу промову Захарова.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...