Хіти тижня. Волонтер каже про "зраду": ​Кандидат в президенти Анатолій Гриценко показав, за рахунок кого живе​

Широковідома схема "багаті родичі, бідний я" виявилась і в цьому разі. Гриценко, як і іншим кандидатам, пощастило з забезпеченої дружиною.

Гриценко, как и остальным кандидатам, повезло с обеспеченной женой

Чим ближче до виборів, тим більше компромату один на одного видають кандидати в президенти. Противно від усього цього і стає ясно, що далі буде ще гірше. На жаль, ми не дійшли до цивілізованого вибору і виборів. Про це у своєму блозі пише український громадський активіст і блогер Семен Кабакаєв, зазначають Патріоти України.

Як приклад автор наводить наголошує, що сьогодні здивував Анатолій Гриценко. В електронній декларації вся коштовна нерухомість у власності подружжя: квартири в столиці і земля в Конча-Заспі, хоча вони придбані вже під час подружнього. Гриценко, мабуть, уникає реєстрації на себе, як і більшість інших кандидатів. Це стандартна практика держслужбовців і політиків ховати стан за дружинами, бабусями, мамами. Дуже цікаве придбання майже одного га землі і будинку в елітній Конча-Заспі під час перебування Гриценка на посаді міністра оборони в 2005-2006 роках. Як відомо, парламентська ТСК звинувачує екс-міністра в розкраданні військового майна та розпродажі зброї. Кабаєв зазначає, що хотів би від цієї ТСК не тільки про Гриценка або Саламатіна почути, а й про всіх міністрів, з часів проголошення незалежності.

За словами блогера, витрати подружжя Гриценків за останні роки перевищують їх офіційні доходи як мінімум удвічі. Далі буде цікавіше. Однак ворог тільки і чекає, щоб ми стали слабкі або дезорієнтовані, як в 2014-му і повільно намагається за великі гроші засунути своїх кандидатів, наголошує Кабакаєв.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...