Хіти тижня. Ворог повідомив: ЗСУ захопили ключовий плацдарм у тилу горлівського угруповання окупантів

Після визволення двох сіл на Світлодарськ дузі підрозділи ЗСУ взяли під контроль ключовий плацдарм для звільнення Горлівки по дорозі, яка веде в тил підрозділів «ДНР» в самий центр міста.

Про це на сторінці в соцмережі повідомив колишній глава горлівських «гібридів» Ігор Безлер, зазначають Патріоти України.

Ворог зазначив, що поширювані пропагандистами повідомлення про «Гладосовский котел» для ЗСУ є фейк «ідіотів ДНР».

Безлер пише, що відомості Басуріна і місцевих ЗМІ про незначну важливість звільнених сіл для фронту не відповідають дійсності: ЗСУ взяли під контроль важливі висоти, які відкривають шлях до наступу на Горлівку.

Крім того, Безлер оцінив, що зайнятий силами АТО плацдарм після звільнення н.п. Доломитне дозволить зайти у тил російським окупантам ключовою дорогою, що веде у самий центр міста.


Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...