Хіти тижня. Ворог про ворога: Гіркін прокоментував смерть Захарченка

Один з колишніх ватажків бойовиків Донбасу Ігор Стрєлков-Гіркін назвав терориста «ДНР» Олександра Захарченка «відіграною фігурою», а можливою версією його вбивства він назвав кримінальні розбірки.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

«Захарченко был отыгранной фигурой и так или иначе должен был уйти. Независимо от того, кто заказывал теракт. Я не ожидал, что его будут убирать так грубо, именно поэтому я не понимаю, кто это произвел», - зазначив він, передають Патріоти України.
За словами бойовика, Захарченко «не очень много, что решал, и что в противостоянии на Донбассе от устранения его фигуры мало что изменится».

За словами Стрєлкова, замах на Захарченко було добре сплановано і виключати не можна ніяких припущень. «Я даже не исключаю криминальной версии. Покойный глубоко, давно и с энтузиазмом сидел в разных криминальных схемах», - додав Гіркін.

Джерело: Факты

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...