Хіти тижня. "Все должны срочно договариваться с РФ, а то будет ата-та": Цимбалюк пояснив, що Кремль доносить через Захарову (відео)

Що стосується конкретно питання війни в Україні, то, за словами журналіста, тут Росія також зайняла досить нахабну позицію, демонструючи всьому світу, що вона не збирається припиняти окупацію українських територій.

Марія Захарова. Фото: ТАСС.

Кожна заява офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової є не просто словами, а офіційною позицією Кремля, якою він намагається диктувати цивілізованому світу свої умови. Більш того, для досягнення цих цілей російська влада не гребує навіть переходити на погрози на адресу чужих країн. Про це заявив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі, опублікованому на Youtube-каналы, передають Патріоти України.

"Ее слова — это не просто слова. Это позиция российского государства, и ее риторика уж очень четко транслирует или отражает колебание башен Кремля. Все как обычно: Россия во всем права, а все остальные, особенно вот этот Запад, вот эти США и вот эта Европа, которая является сателлитом вот этих США, не правы. И все должны срочно договариваться с Российской Федерацией, а то будет ата-та", — зазначив він.

Що стосується конкретно питання війни в Україні, то, за словами Цимбалюка, тут Росія також зайняла досить нахабну позицію, демонструючи всьому світу, що вона не збирається припиняти окупацію українських територій. Більш того, заради цього вона навіть готова йти на утиски російськомовного населення України, під приводом захисту якого вона і розв'язала війну на Донбасі. На думку журналіста, доказом цього є цинічне ставлення країни-агресора до проблеми двох мільйонів біженців зі сходу України.

"Если кто-то думает, что придет русский медведь со своим орлом и сделает вашу жизнь лучше, вы ошибаетесь. Смотрите на Донбасс. Наверное, в 2014 году не все предполагали, что между Донецком и Луганском будет настоящая граница. Это — федерализация по-русски, и вот эту модель они хотят распространить на всю страну", — попередив Цимбалюк.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...