Хіти тижня. "Вся Європа стоїть проти вас" - британський журналіст жорстко розкритикував окупацію Криму Росією на КремльТБ (відео)

Він також назвав окупацію Росією Криму катастрофічною помилкою.

Фото: 60minut-online.ru.Британський журналіст Оуен Метьюз жорстко пройшовся по Росії в ефірі російського телебачення. Він виступив в ток-шоу на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Я не бачу ніяких причин, чому Росія не повинна належати до цивілізованого світу... Якщо Росія буде дотримуватися елементарних правил цивілізації, наприклад, не брати частині інших країн, тоді всі абсолютно готові знімати санкції завтра. Ви намагаєтеся покривати свої дії лавиною брехні, заперечуєте те, що ви зробили", - заявив Метьюс.

Він також назвав окупацію Росією Криму катастрофічною помилкою.

"Ви зробили катастрофічну стратегічну помилку, порушивши не тільки міжнародні закони, а й втративши Україну. Ви зробили так, що вся Європа стоїть проти вас", - продовжив журналіст.

"Дії мають наслідки, панове. Ви порушили грубо міжнародний закон і ви зараз розсьорбуєте. Росія, через це стала слабшою, менш шанованою, біднішою", - закінчив він.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...